Voorwaarden

Bestellen:
Bestellingen kunnen worden aangemaakt in de webwinkel of worden doorgegeven per e-mail.
Na een bestelling ontvang je een bevestigingsmail, waarin het te betalen bedrag en de wijze van betaling worden doorgegeven. Gelieve niet te betalen voordat je een bevestigingsmail hebt ontvangen.

Betalen:
In de bevestigingsmail tref je de wijze van betalen aan. Na ontvangst van de betaling zal je bestelling zo spoedig mogelijk worden afgehandeld.

Prijzen:
Alle vermelde prijzen zijn in euro's inclusief btw en exclusief verzendkosten. De prijzen zijn ondervoorbehoud van typefouten en prijswijzigingen.

Verzending:
Verzenden is voor risico van de klant.
Indien je meer zekerheid wilt, dan kun je kiezen voor aangetekend verzenden. De extra kosten zijn voor rekening van de klant. Je kunt dit aangeven bij 'opmerkingen' in je bestelling.
Tovervisje is niet aansprakelijk voor zoekgeraakte poststukken en/of beschadigde inhoud van poststukken, opgelopen tijdens de verzending.

Niet tevreden:
Indien het artikel niet aan de verwachtingen voldoet, bestaat de mogelijkheid tot omruilen. Wel dient hierover vooraf contact te worden opgenomen binnen 14 dagen na levering. In overleg kunnen geretourneerde artikelen ook worden gecrediteerd, mits deze in dezelfde staat worden ontvangen als deze zijn verzonden.
Verzendkosten voor retournering zijn voor rekening van de koper.

Kleurechtheid:
Kleuren kunnen afwijken van de getoonde afbeeldingen door de kleurinstelling van je beeldscherm of door de lichtval, zodat een 100% garantie hierbij niet mogelijk is.
Retourneren op lichte kleurafwijkingen kan helaas niet worden geaccepteerd.
Bij twijfel graag een e-mail sturen met je vragen, waarop zo snel mogelijk zal worden geantwoord.

Niet leverbaar:
Wanneer het artikel niet leverbaar is of de levering lang op zich laat wachten, zal zo snel mogelijk contact worden opgenomen.

Artikelen op afspraak ophalen:
Je kunt de artikelen ook op afspraak afhalen aan het volgende adres en contant betalen: Jacob van Ruisdaellaan 5, 7944 CR Meppel.